Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/immigration/public_html/plugins/system/yoonique_zopim/yoonique_zopim.php on line 27
سرمایه گذاری
سرمایه گذاری

Tier1 UK Visa

 

sarmayegozariسرمایه گذاری دو میلیون پوندی در انگلستان
منظور از مهاجرت در گروه سرمایه گذاری دو میلیون پوندی این است که شخص متقاضی بتواند بیش از دو میلیون پوند سرمایه خود را به انگلستان انتقال دهند.

متقاضیان این نوع ویزا می بایست 75 امتیاز را کسب نماید که بر اساس باعت مالی شخص متقاضی که مهمترین عامل جهت کسب این ویزا می باشد طراحی شده است.

 

 نکات مهم جهت اخذ این نوع ویزا:

1) شخص متقاضی بایستی ثابت کند که مبلغ دو میلیون پوند در یکی از موسسات مالی که قابل دسترس در انگلستان است را دارد.

2) شخص متقاضی باید ثابت کند که دارای دارائی شخصی معادل دو میلیون است که می تواند هر گونه دارائی اعم از املاک یا دیگر دارائی ها باشد و این دارائی ها می تواند تحت نام همسر فرد متقاضی باشد.

3) هر گونه وام یا پولی معادل یک میلیون پوند که از طرف یکی از موسسات مالی و یا بانکهای معتبر قابل تائید, تحت نام فرد متقاضی داده شده باشد.

4) تمام این دارائی ها باید قابل تبدیل به پوند انگلستان و انتقال به انگستان باشند و در موقع تقاضا در یکی از بانکهای انگلستان و یا خارج انگلستان موجود باشد.

5) دارائی یا پول مورد نظر بایستی حداقل سه ماه قبل از تاریخ تقاضا در حساب شخصی متقاضی موجود و قابل اثبات از طریق بانک باشد.

6) این نوع ویزا نیازی به ارائه مدرک انگلیسی ندارد.

7) این نوع ویزا به شخص متقاضی اجازه می دهد که همسر و تمامی فرزندان زیر 18 سال خود را به انگلستان منتقل کند و آنها می توانند پس از دریافت ویزا از مزایای آموزش رایگان در مدارس و کالجهای انگستان و همچنین خدمات رایگان پزشکی بهره مند گردند.

8) همچنین برای این نوع ویزا فرد متقاضی نیاز به طرح اقتصادی (Business Plan) برای راه اندازی و ایجاد شغل دارد که می بایست از قبل ارائه گردد و متقاضی مشخص کند که به طور واضح قصد ایجاد چه نوع شغلی دارد و چه مقدار مبلغ برای راه اندازی آن نیاز دارد.

آگر قادر به اثبات وجود یک میلیون پوندسرمایه در بانک خود نیستید راههای دیگری وجود دارد که نشان دهید که این سرمایه را از قبل دارا بوده اید. اگر پول در یکی از بانکهای خارج از انگلستان است , شخص متقاضی باید مدارکی را نشان دهد که بانک نگه دارنده پول را در کوتاهترین زمان ممکن به انگلستان انتقال داده و به پوند تبدیل می گردد.

پیشنهاد می گردد که با مشاوره با وکلا و متخصصین شرکت A&S به آسانی و در کوتاهترین زمان ممکن اخذ ویزا نمایید و با گشایش حساب در یکی از بانکهای ایران و انگلستان انتقال سرمایه را به انگلستان به آسانی انجام دهید.

 

 

همچنین شرکت A&S ارائه دهنده بهترین طرحهای اقتصادی برای راه اندازی شغل و سرمایه گذاری شما عزیزان می باشد.

 

سرمایه گذاری دویست هزار  پوندی در انگلستان

این نوع ویزا برای افرادی است که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند و میخواهند فعالیت اقتصادی و تجاری را شروع کنند.
شخص متقاضی باید ثابت کند که 200 هزار پوند سرمایه را دارا می باشد.
حداقل امتیاز جهت کسب این ویزا 75 امتیاز می باشد.
این امتیاز بر اساس مدارک زیر تعیین خواهد شد.
1- داشتن حد اقل 200 هزار پوند سرمایه
2- مدارکی دال براینکه این مبلغ 200 هزار پوند در یکی از بانکهای معتبر وجود دارد.
3- مبلغ فوق قابل انتقال و دسترسی در انگلستان باشد .
4- توانایی در دانستن زبان انگلیسی
5- توانایی مالی شخص متقاضی جهت اداره امور خود و همراهانش در انگلستان که باید مدارک معتبری برای ان داشته باشد.

 

شخص متقاضی باید تاییدیه ای را از بانکی که در ان پول خود را نگهداری میکند داشته باشد که موارد ذیل در ان رعایت شده باشد
1-نامه اصل باشد بنابراین کپی و پیرنت قابل قبول نمی باشد .
2- گواهی بانک باید روی کاغذ اصلی بانک شامل سر برگ و ارم بانک را دارا باشد .
3-گواهی بانک باید دارای امضا و مهر شده توسط بانک باشد و توسط موسسات معتبر مانند دادگستری و وزارت امور خارجه تائید شود .

 

اگر شخص متقاضی سرمایه خود را در چند بانک نگهداری می کند می تواند از هر بانک تائیدیه جداگانه ای با همان مشخصات قبلی که ذکر شد را ارائه دهد
همچنین این گواهی باید به نام شخص متقاضی باشد و مقدار موجودی که در بانک دارد را به طور دقیق مشخص کند .اگر شخص متقاضی به همراه اشخاص دیگر سرمایه را در بانک دارد یعنی حساب مشترک دارد در ان صورت گواهی بانک باید مشخصات کامل کلیه افراد را به همراه تلفن و نشانی انها و ایمیل را دارا باشد .
تمام مدارک مورد نیاز باید توسط مترجم رسمی به طور کامل به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد .
این نوع ویزا شامل شخص متقاضی و افراد خانواده شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال میشود .
پس از اخذ ویزا فرزندان شخص متقاضی می توانند از سیستم اموزش رایگان و مراکز درمانی رایگان بهرمند شوند.
خدمات جانبی این شرکت برای شما عزیزان شامل ثبت شرکت به نام فرد متقاضی در کوتاهترین زمان و همچنین راهنمایی شما در ایجاد بهترین سرمایه گذاری و ایجاد فعالیت اقتصادی خواهد بود .مشاورین این شرکت با توجه به سوابق شغلی شما عزیزان بهترین نوع سرمایه گذاری را به شما پیشنهاد خواهیم کرد .
اگر مایل به خرید و یا اجاره دفتر کار و یا مغازه باشید تمام امور مربوط به تنظیم قرارداد و کلیه امور اداری ان را انجام خواهیم داد .

درخواست مشاوره آنلاین

  1. نام و نام خانوادگی :(*)
    لطفا نام خود را وارد نمایید تا ما بتوانیم به شما مشاوره دهیم.
  2. ایمیل:(*)
    لطفا ایمیل خود را وارد نمایید تا ما بتوانیم با شما تماس بگیریم.
  3. شماره تلفن:(*)
    لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید.
  4. سطح زبان انگلیسی
    Invalid Input
  5. متقاضی
    Invalid Input
  6. مدرک تحصیلی
    Invalid Input
  7. رشته تحصیلی(*)
    لطفا رشته تحصیلی فعلی خود را وارد کنید
  8. پیام یا توضیح در مورد وضعیت خود(*)
    لطفا وضعیت خود را توضیح دهید
  9. کد امنیتی را وارد کنید(*)
    کد امنیتی را وارد کنید
    Invalid Input
;

افراد آنلاین

در تماس باشید

شماره تماس دفتر لندن : 0044.2086160278

شماره تلفن موبایل :      0044.7425754714

تماس مستقیم از ایران: 021.81649000

 

 

پیوندهای مهم